(Valéncia, 20.02.19) El dijous, va tindre lloc en Lo Rat Penat, la Presentació del Llibret de la Agrupació de l’any 2019.

L’acte va estar dirigit per Rosa Vizcaíno, de la Falla Plaça del Pilar i component de la directiva de l’Agrupació.

Per a començar l’acte, es va rebre als màxims representants de les 12 comissions que formen la nostra agrupació. I seguidament, despuix d’un chicotet discúrs sobre el Libret d’enguany, es va emetre un vídeo per a presentar-ho.

En finalisar el vídeo es va procedir a l’entrega dels Llibrets, comissió per comissió. Per a això, es va solicitar la presència de Javier Tebar, president de l’agrupació, i dels delegats del Sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret.

Les fotografies podeu vore-las en este enllaç.

Enguany, pel decés del nostre Delegat del Sector, Daniel Lloret, l’Agrupació va voler fer una menció especial i entregar-li a la seua dòna, Ampar Castelló, un llibret firmat per tots. En el llibret, apareix un artícul escrit en la seua memòria i que es va llegir el dia de la Presentació. DEP Daniel Lloret i Serra.

També contarem en la presència de les nostres dos components de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia que no que no varen voler perdre-se este acte. Elles són: Mimpa Ferrer i Valls de la Falla Peu de la Creu – En Joan de Vilarrasa i Marta García i Cañadas, de la Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati.

Una atra novetat d’enguany, va ser la creació del Primer concurs de menutsrelats i de Disseny de portada, encara que es va tindre que suspendre per falta de participació, dos chiquets es varen esforçar i varen escriure els seus menutsrelats i se’ls va premiar dit esforç. Ells són: Carolina Miquel de la falla Ribera – Convent Santa Clara i Antonio del Barrio de la falla Sant Vicent – Periodiste Azzati, premi que va recollir el seu pare Miguel Ángel. (Podeu llegir-los en el llibret).

Es va finalisar l’acte interpretant tots junts el nostre Himne Regional.

A continuació, en la mateixa sèu de Lo Rat Penat, es va realisar un vi d’honor per a tots els assistents.

¡Moltes grècies a tots per la vostra asistència i esperem que el Llibret vos agrade!

Ací pots vore el Llibret complet.

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *