(Valéncia, 13.04.2019) Este dissabte, va tindre lloc en l’Hotel Silken Porta de Valéncia, l’Exaltació de les Falleres Majors del 2019.

La despedida va començar una volta varen aplegar nostres components de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia, Mimpa Ferrer i Valls i Marta García i Cañadas i després de l’arribada de la Fallera Major de Valéncia, Sara Larrazábal i Bernal, que varen ser rebudes al son de la dolçaina (Celso Sierra) i el tabal (Amanda Esqueta) i  pel President de l’Agrupació, Javier Tebar, i pels delegats del Sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret.

Per a donar pas al sopar, primerament es va cridar a les components de la Cort d’Honor de la FMIV, Mimpa Ferrer i Marta García,  i a la Fallera Major Infantil de Valéncia, Sara Larrazábal i Bernal.

I a continuació també rebérem a totes les Falleres Majors 2019 de la nostra Agrupació en la mateixa distinció.

Després del sopar, va començar l’acte protocolari que enguany va estar dirigit per Inma Chuliá i per Pepelipe Villanueva, abdós components de la directiva de l’Agrupació.

Primerament, es va procedir a homenajar a les Components de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia del nostre Sector per tot un any portant el nostre nom  a lo més alt. Elles són: Mimpa Ferrer i Valls, de la Falla Peu de la Creu – En Joan de Vilarrasa i Marta García i Cañadas, de la Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati i Padilla.

Abans de donar-les els quadros com a recort del seu any en la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia, es va emetre un vídeo dels moments més emotius d’enguany i unes paraules de unes persones molt especials per a elles, les quals varen fer que es derramaren les primeres llàgrimes de la nit.

Després d’este moment tan emotiu es va rebre a la Fallera Major Infantil de Valéncia 2019, Sara Larrazábal i Bernal a la que se li va rendir cortesia imponent-li el nostre President, Javier Tebar, l’insígnia del nostre Sector-Agrupació.

Una volta que despedirem a la Fallera Major Infantil de Valéncia, Sara Larrazábal, es va cridar a totes les Falleres Majors de la nostra Agrupació, una després d’una atra varen desfilar fins a l’escenari acompanyades pels seus presidents a on les esperaven els delegats del Sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret, i el President de l’Agrupació, Javier Tebar i una chicoteta sorpresa que va fer que a més d’una li botaren les llàgrimes.

Una volta varen estar totes en l’escenari, es va emetre un vídeo com a recordatori de tot el seu regnat.

Al acabar el vídeo, se’ls va exaltar en un vers escrit i recitat per Francisco Carbonell.

Per a finalisar l’acte protacolari, tots junts interpretarem l’himne regional i després despedirem a cada falla en un fort aplaudiment en el que es va sentir el carinyo de tots els assistents.

Ací podeu vore el restant de fotografies realisades per l’Agrupació.

Des d’ací volem donar les gràcies a tots els que han fet possible este acte de l’Exaltació de les Falleres Majors del 2019.

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *