Ahir, divendres dia 3 de giner de 2020, en el Casal de la Falla Sant Vicent-Periodiste Azzati i Padilla, com ya fa molts anys, la nostra Agrupació, despuix del berenar, va rebre la visita del Carter Real, que va vindre a arreplegar les cartes per a entregar-li-les als reis macs.

Falleres Majors i Presidents Infantils 2020

L’acte va ser presentat per Jose Luis Cuenca, membre de la directiva, que va amenisar la velada realisant uns jocs per als infantils.

A este acte també varen assistir algunes Falleres Majors i Presidents, els quals varen posar junt al Carter Real, de la mateixa manera que el President de l’Agrupació, Javier Tebar, que va acodir a l’acte junt en la seua directiva.

Falleres Majors i Presidents 2020
Javier Tebar, President de l’Agrupació

Açí podeu vore el restant de fotografies de la vesprada.

¡Sigau bons i que vos porten tot lo que heu demanat! 🙂

29Shares

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà.