(Valéncia, 2.02.20) El dumenge, va tindre lloc l’Imposició de l’Insígnia del nostre Sector-Agrupació de estes Falles 2020. Se’ls va imposar a totes les Falleres Majors, Falleres Majors Infantils i als Presidents Infantils i també als Presidents que presidixen per primera volta.

L’acte va tindre lloc en el Casal de la Falla Ribera – Convent Santa Clara,  i va estar dirigir per Patrícia Gandía i per Rosa Vizcaíno, falleres de la comissió de la Plaça del Pilar i components de la directiva de l’Agrupació.

Per a fer entrega de les insígnies, es va cridar al nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar, i als nostres delegats del sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret.

Ademés de l’insígnia, es va entregar els premis de belems i els premis infantils de birles. També se’ls va fer entrega de l’obsequi per part de l’Agrupació. Per a fer entrega de tots els premis i de l’insignía, es va cridar a les falles una per una:

També se’ls va imposar l’insígnia del Sector-Agrupació als nous presidents: Roberto Tebar i Leal, President de la Falla Quart i Palomar. I el quadre a tres presidents que porten tres anys consecutius en el seu càrrec: Carlos Vicente i Adrián, president de la Falla Bolseria Tros-Alt, a José M. Alarcón i Medina, president de la Falla Peu de la Creu – En Joan de Vilarasa i a Nani Niza i Rodrigo, president de la Falla En Plom i Guillem de Castro.

Per a finalisar l’acte de l’Imposició d’Insígnies de la nostra Agrupació, els màxims representants de les 12 comissions, varen pujar a l’escenari per a interpretar tots junts l’himne regional.

Fent clic ací podeu vore el restant de fotografies.

79Shares

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà.