(Valéncia, 20.06.2021): Ahir, en l’Iglésia de Sant Miguel dels Reis, va tindre lloc un any més la Presentació del Llibret de la Agrupació, el Llibret de l’any 2021, el seu Llibret número 26.

L’acte va estar presentat i dirigit per Rosa Vizcaino i per Paco Carbonell, abdós membres de la Directiva de l’Agrupació.

Per a començar en l’acte protocolari, es va rebre a les 12 falles que componen la nostra agrupació:

A continuació, se li va donar la paraula al President de l’Agrupación, Javier Tebar, per a que es dirigira a tots els assistents i durant el seu discurs, va solicitar un minut de silenci en recort de les persones que hem perdut per la pandèmia de la Covid-19, que va estar interpretat per un sol del Concert d’Aranjuez a la Dolçaina per Celso Sierra i Barberá.

Una volta va finalisar el discurs del President de l’Agrupació, es va fer entrega dels premis de la Fase Sector dels Campeonats de Truc, Parchís i Dominó. Per a això, es va reclamar la presència en l’escenari tant del President de l’Agrupació, Javier Tebar, com dels Delegats del Sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret.

Una volta va finalisar l’entrega de premis de Truc, Parchís i Dominó, es continue en les recompenses que l’Agrupació entrega als Presidents i a la Directiva de l’Agrupació.
Normalment, esta entrega de recompenses es fa durant l’Imposició de l’Insígnia de l’Agrupació, pero per la pandèmia, s’ha juntat tot en un acte.

Les recompenses varen ser les següents:

A Jorge Gracia i Peñarrocha: Se li va impondre l’insígnia de l’Agrupació pel seu primer any com a President de la Falla Ribera – Convent Santa Clara “Telefònica”.

A Jesús Sánchez-Gómez i Valero, president de la Falla Murillo i Palomar, a Carlos Vicent i Andrés, president de la Falla Avinguda de l’Oest “Els Velluters” i a Miguel Ángel del Barrio i de la Torre, president de la Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati, per estar al front de la presidència durant tres anys consecutius.

A José Luís Cuenca i López, a Amanda María Esqueta i Navalón, a Pepelipe Villanueva i López y a Isabel Fernández i Castro (que no va poder assistir a l’acte) se’ls va entregar la caramba de l’Agrupació, per pertànyer a la directiva de la mateixa durant tres anys consecutius.

I per últim, es va entregar el Llibret de l’any 2021 a totes les falles de l’Agrupació:

Per a finalisar l’acte, ens vàrem posar tots en peu per a interpretar l’himne regional.

Ací podeu vore el restant de fotografies de l’acte, realisades per Alejandro Vicent.

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *