(Valéncia, 14.11.2021) Este dumenge, va tindre lloc en l’Hotel Silken Porta de Valéncia, l’Exaltació de les Falleres Majors del 2020-2021.

La despedida va començar una volta que aplegaren les components de la Cort d’Honor de les Falleres Majors de Valéncia, Carla Vicente i Alfonso, de la Falla Bolseria Tros-Alt, Carla Juliá i Fernández, de la Falla Quart-Palomar i María Albors i Calduch, de la Falla Plaça del Pilar.

Per a donar pas al menjar, es va fer entrar a la sala en primer lloc a les components de les Corts d’Honor Carla Vicente i Alfonso, Carla Juliá i Fernández i María Albors i Calduch per a que colocaren la peça de puzle en el mural que estava al peu de l’escenari i a on les esperava el President de l’Agrupació, Javier Tebar i Valero.

A continuació, es va rebre a totes les Falleres Majors 2020-2021 de la nostra Agrupació, acompanyades pels seus presidents.

Després del menjar, va començar l’acte protocolari que enguany va estar dirigit per Rosa Vizcaino i per Paco Carbonell, abdós components de la directiva de l’Agrupació.

Primer, va actuar un duo de violí i piano que va tocar varíes cançons clàssiques i conegudes per a, seguidament, procedir a l’emissió d’un vídeo com a recort d’este regnat tan especial, únic, atípic, difícil, històric i diferent, que podeu vore ací baix.

Despuix de finalisar el vídeo, es va rebre a les dos Corts d’Honor que varen tindre el gust d’acompanyar-nos en este acte tan emotiu; en un carinyo especial, es tornava a rebre a les nostres components de les Corts d’Honor que estaven en el seu Sector, primer a Carla Vicente i Alfonso, component de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia i, despuix, a Carla Juliá i Fernández i a María Albors i Calduch, components de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Valéncia, que obrien pas a la Fallera Major Infantil de Valéncia 2022, Nerea López i Maestre i a la Fallera Major de Valéncia 2022, Carmen Martín i Carbonell.

Despuix d’agrair a les Falleres Majors de Valéncia, Nerea López i Maestre i a Carmen Martín i Carbonell i a les seues Corts d’Honor la seua assistència, se’ls va despedir i es va continuar en l’acte de l’Exaltació.

Per a això, es va cridar a totes les Falleres Majors de l’Agrupació, que una despuix d’una atra, varen desfilar fins a l’escenari acompanyades pels seus presidents a on els esperaven el delegat del sector, Pepe Lloret, i el President de l’Agrupació, Javier Tebar; quan aplegaven a l’escenari, de la mateixa manera que havien fet abans Carla Vicente, Carla Juliá i María Albors, varen colocar la peça del puzle corresponent en els llenços que estaven a peu d’escenari per a anar component les fotografies de grup.

Quan estaven totes sentades, se les va exaltar en un vers escrit per Donís Martín i Albizua i recitat per Paco Carbonell.

Per a finalisar l’acte protacolari, tots junts interpretarem l’himne regional i després despedirem a cada falla en un fort aplaudiment.

Ací podeu vore el restant de fotografies realisades per l’Agrupació.

Des d’ací volem donar les gràcies a tots els que han fet possible este acte de l’Exaltació de les Falleres Majors dels anys 2020-2021.

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *