Ahir, dumenge dia 19 de decembre de 2021 a les 10:30 hores, Carmen Martín i Carbonell, Fallera Major de Valéncia 2022 varen inaugurar junt al nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar i Valero, la X EXPOSICIÓ D’ESBOSSOS de la nostra Agrupació.

Totes les fotografies són de 3DETRES; Amparo Caballer i Navarro, de la Falla Guillem de Castro – Triador. Si les utilises, per favor, compartix esta informació.

L’acte va estar presentat per Inma Chulià, component de la directiva de l’Agrupació i Delegada de Sector i va escomençar una volta aplegà la Fallera Major de Valéncia, Carmen Martín i Carbonell i la seua Cort d’Honor. Entre elles, estaven Carla Julià i Fernàndez de la Falla Quart i Palomar i María Albors i Calduch de la Falla Plaça del Pilar, abdós del nostre Sector i Agrupació.

Abans d’aplegar la Fallera Major de Valéncia 2022 i la seua Cort d’Honor i abans de les paraules del nostre President, Javier Tebar i Valero s’havia rebut als representants de cada una de les falles que componen l’Agrupació per a que pogueren posar-se junt al seu llenç i estandart i rebre a Carmen Martín i Carbonell i a la seua Cort d’Honor i, aixina explicar-les en qué consistixen les falles que cada comissió plantarà del 15 al 19 de març en els carrers de Valéncia i fer-se una foto en elles.

Fent clic ací podeu vore els esbossos de les 12 comissions que componen l’Agrupació i els llenços que s’han expost.

Ací teniu les fotografies de les 12 falles i dels seus representants:

Una volta que Carmen Martín i Carbonell i la seua Cort d’Honor havien estat en totes les Falles, el nostre President, Javier Tebar i Valero, va despedir-se de elles per a que pogueren continuar en la seua agenda.

Ací podeu vore el restant de fotografies de la X Exposició d’Esbossos realisades per 3DETRES i ací les realisades per Inma Chulià.

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *