(Valéncia, 29.01.2023): El dumenge, en el Casal de la Falla Ribera-Convent Santa Clara, després del menjar que es va realisar en el Casal, va tindre lloc la Imposició de l’Insígnia del Sector-Agrupació i l’Homenage a Javier Tebar i Valero, pels seus 10 anys al front de la mateixa.

L’acte d’insígnies va estar presentat per Patricia Cobacho i Juan, membre de la directiva de l’Agrupació.

Com tots els màxims representants ya estaven en el Casal, després d’una breu introducció del significat de l’acte d’Imposició d’Insígnies, es va procedir a cridar a cada Falla per a que Javier Tebar, el nostre President de l’Agrupació, junt als Delegats del Sector Amparo Castelló, Pepe Lloret i Inma Chulià, procediren a impondre als màxims representants l’insígnia del nostre Sector-Agrupació. Cada falla arreplegava també els premis dels Belems de l’Agrupació i els premis de Birles infantils.

Una volta va finalisar l’imposició d’insígnies als màxims representants, es va continuar en les recompenses que l’Agrupació entrega als Presidents i a la Directiva de l’Agrupació. Les recompenses varen ser les següents:

A Jesús Ruiz i Martínez: Se li va impondre l’insígnia del Sector-Agrupació pel seu primer any com a President de la Falla Murillo i Palomar. També li correspon a Mario Gil i Sánchez pel seu primer any com a President de la Falla En Plom i Guillem de Castro, que no va poder assistir per problemes de salud i se li entregarà en la Presentació del Llibret de l’Agrupació.

A Juan Bugeda i Collado, president de la Falla En Sendra-Plaça Coll i a Jorge Gracia i Peñarrocha, president de la Falla Ribera-Convent Santa Clara, per estar al front de la presidència durant tres anys consecutius.

I a Amparo Gisbert i Sánchez i a Patricia Cobacho i Juan també se’ls va entregar l’insígnia de l’Agrupació, per ser el seu primer any en la directiva de l’Agrupació.

Amparo Gisbert y Patricia Cobacho, reciben la insignia por su primer año en la directiva.

Després de finalisar l’acte protocolari de l’imposició d’insígnies, l’Agrupació li va fer un menut homenage al president de l’Agrupació, Javier Tebar i Valero, en agraïment als seus 10 anys al front de la mateixa. L’homenage va consistir en unes breus paraules dites per la seua nora Estefanía Ramos, per un vídeo realisat per Rosa Vizcaíno i l’entrega d’una placa d’agraïment per la seua neta Valeria Tebar i Ramos.

El vídeo ho podeu vore ací:

Per a finalisar l’imposició d’insígnies i l’homenage a Javier Tebar, varen interpretar tots junts l’himne regional.

Si utilises les fotos, per favor, menciona a la font. Fotos de <strong>Nico Pradal</strong>. ¡Gràcies!

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *