(Valéncia, 08.03.2023): El dimecres va tindre lloc en el Casal de la Falla En Sendra-Plaça Coll l’última Junta de l’Agrupació que se celebra tradicionalment abans de la Semana Fallera. És una nit de germanor en la que nos acompanyen les Falleres Majors i en la que s’entreguen els premis del Campeonat de Birles de l’any en curs. Enguany, en esta junta, es va iniciar el tràmit per a la creació de la Federació de Falles El Pilar Sant Francesc.

Després del sopar que va oferir l’Agrupació per a tots els assistents, es va procedir a l’entrega dels premis del Campeonat de Birles de l’any 2023 en les modalitats de Falleres Majors, Presidents, Individual i Directius. Estos varen ser els premiats:

Després de l’entrega dels premis de Birles, com hem mencionat anteriorment, es varen iniciar els tràmits per a deixar de ser l’Agrupació de Falles El Pilar Sant Francesc i convertir-nos, a partir d’esta firma, en la FEDERACIÓ DE FALLES EL PILAR SANT FRANCESC&. Va ser un acte molt emotiu i que deixarà senyal en la nostra història, dirigit pel nostre actual secretari, José Felipe Villanueva, en el que tots els presidents de les distintes falles que conformaran esta nova Federació de Falles varen plasmar la seua firma en l’Acta de Constitució i en els Estatuts, de la mateixa manera que l’orgue provisional de govern (la directiva). D’esta firma, varen ser testics les Falleres Majors 2023 de les Falles de la nostra Agrupació, a partir de ya, Federació de Falles El Pilar Sant Francesc.

Ací podeu vore el restant de fotografies d’eixa nit. ¡Gràcies, Alejandro!

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *