Escudo AEPSF

Ací podeu vore tots els Llibrets que l’Agrupació té en format digital. Des de el 2010 fins al 2023 (falta el 2012).
L’Agrupació ya ha publicat 28 Llibrets. ¡Llig-los!

¿Qué es un Llibret?

“El llibret té unes característiques ben pròpies, tan peculiars, que fins el nom no té una clara i perfecta traducció. Cridar-ho en castellà “librito” equival lliteralment a donar-li un calificatiu diminutiu de “libro”. En un Llibret es plasma l’ilusió de la comissió, el pare que veu el nom de la seua filla, la de l’artiste que veu el seu monument, el poeta en els seus versos li dona vida al monument, l’exaltació que li dona bellea a la fallera major. Un llibret és entendre a una comissió, és acordar-se de les falles al viure-les anys despuix.

Llibret del Sector-Agrupació 2011″.

Portada Llibret 2024, realisada en referència al premi Cuc de Seda en la seua primera edició. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2023, Centre de Cultura Contemporània El Carme CCCC. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2022, realisada per Celso Sierra, de la Falla G. Castro-Triador. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2021, realisada per Inma Chuliá, de la Falla Quart i Palomar. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2020, realisada per Inma Chuliá, de la Falla Quart i Palomar. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2019, realisada por Miguel Ángel del Barrio de la Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2018, realisada per Celso Sierra de la Falla G.Castro-Triador. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2017, realisada per Celso Sierra de la Falla G.Castro-Triador. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2016, realisada per Juan Carlos Llácer de la Falla En Sendra -Plaça Coll. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2015, realisada por Juan Carlos Llácer de la Falla En Sendra -Plaça Coll. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2014, realisada per Juan Carlos Llácer de la Falla En Sendra – Plaça Coll. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2013, realizada per Juan Carlos Llácer de la Falla En Sendra – Plaça Coll. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2011, Gremi de Mestres Fusters de Valéncia. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Portada Llibret 2010, Colegi de l’Art Major de la Seda de Valéncia. Per a vore-ho o descarregar-ho, fes clic ací.

Verified by MonsterInsights