De la mateixa manera que l’any passat, es va decidir que el dissabte, 20 de juliol, en el Casal de la Falla Quart i Palomar, es convocara a les candidates infantils i a les candidates majors en horaris diferents per a que el jurat poguera conéixer-les.

El jurat va estar format per: Ana Alonso García – Cort d’Honor de la Fallera Major de Valéncia 2015, Silvia Delgado Herrera – Presidenta de Falla, Emma Martínez Guimerá – Cort d’Honor de la Fallera Major de Valéncia 2016, Marta Herrero Serra – Cort d’Honor de la Fallera Major de Valéncia 2004 i Adrián Saiz Ordoño – Faller, els quals varen estar en elles fent-les entrevistes individuals i en grup, passant una vesprada/nit molt amena i divertida en la que es varen oblidar dels nervis previs a la Preselecció del dia següent.

Ací vos deixem algunes fotos d’eixe dia, totes fetes per Inma Chuliá, pero hi han moltes més ací.

Al dia següent, el dia de la Preselecció, el dumenge, 21 de juliol, les nostres candidates passaren la vesprada en el Casal de la Falla Isabel la Catòlica-Ciril Amorós, per a evitar les hores de calor; aixina que des de les 17:00 fins a les 20:00 hores, tornaren a estar en el jurat per a fer més proves i per a estar una miqueta més en elles.

I aixina va aplegar l’hora en la que donava començ la Preselecció del nostre Sector El Pilar Sant Francesc per a les Falles 2025 en el Pabelló Nort dels Jardins del Palau de la Música. Enguany, presentat per Lara Vizcaino Moreno, de la Falla Plaça del Pilar i per Maria Elena Blanquer Muñoz, de la Falla Ribera-Convent de Santa Clara, abdós Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia 2023. Moltes gràcies, chiques, vàreu estar fantàstiques.

Pero abans de donar començ a la desfilada, les nostres candidates varen estar en la Fallera Major de Valéncia, María Estela Arlandis Ferrando i la seua Cort d’Honor. Ací algunes fotos d’eixe moment, encara que hi han moltes més ací de Ángela Valle de la Falla Avinguda de l’Oest.

Després de la visita de la Fallera Major de Valéncia i la seua Cort d’Honor, va escomençar la desfilada de les candidates, en una desfilada prèvia de totes i, a continuació, la desfilada de les candidates infantils i de les majors. Més fotos en el àlbum que hem citat abans.

Després de totes les desfilades, les candidates varen tornar al recint per a rebre a la Fallera Major Infantil de Valéncia, Marina García Arribas i a la seua Cort d’Honor i a esperar la decisió del jurat. Pero per a fer més amena l’espera, les nostres candidates varen tornar a desfilar una volta més, pel seu nom i el de la seua falla i per a rebre de nou el carinyo de tots els presents.

Per a la llectura del veredicte del jurat, contarem en la presència de les Falleres Majors de Valéncia, Marina García Arribas i María Estela Arlandis Ferrando i les seues Corts d’Honor. I entre elles, la nostra component en la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia, Eva Harto Salvador de la Falla Avinguda de l’Oest, que va ser rebuda pel seu Sector en moltíssim carinyo.

I, per fi,Marina llegia el veredicte del jurat per a saber quí eren les candidates infantils elegides dient: “Ha resultat elegida pel Sector El Pilar Sant Francesc la candidata infantil…”

MARÍA PASTOR BLASCO, de la Falla Sant Vicent-Periodiste Azzati, en el número 5.

MARTINA CUESTA PLA, de la Falla Avinguda de l’Oest, en el número 1.

VALERIA MUÑOZ RENAU, de la Falla Ribera-Convent de Santa Clara, en el número 6.

I, a continuació,María Estela, llegia el veredicte del jurat per a saber quí eren les candidates majors elegides dient: Ha resultat elegida pel Sector El Pilar Sant Francesc la candidata…”

JULIA MARTÍNEZ EGEA, de la Falla Sant Vicent-Periodiste Azzati, en el número 5.

NURIA BLASCO RAIMUNDO, de la Falla Plaça del Pilar, en el número 7.

PALOMA RAGA TOMÁS, de la Falla En Plom i Guillem de Castro, en el número 6.

Enhorabona a les 6, sabem que ens aneu a representar de maravella i vos desigem molta sòrt i esperem escoltar el nom de totes vosatres, el de les vostres falles i el del Sector El Pilar Sant Francesc.

I no volem acabar este artícul sense felicitar a totes les candidates que no varen tindre la sòrt d’eixir preseleccionades. Tot el Sector està molt orgullós de vosatres, el jurat ho va tindre molt difícil i, sabem, que totes vosatres esteu més que preparades per a poder representar al món de les Falles igual de be que heu representat a les vostres Falles durant tot el vostre regnat. ¡Gràcies!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights