El dumenge, dia 13 d’octubre de 2019, un any més i al Casal de la Falla Bolseria Tros-Alt, va tindre lloc el berenar per a que els màxims representants infantils de l’Agrupació, per fi, es conegueren.

L’acte va començar rebent a les Falleres Majors i Presidents Infantils de les distintes comissions per a aixina poder berenar tots junts i conéixer-se. Despuix del berenar, i tal i com es va fer per primera volta l’any passat, se’ls va fer un joc en el que varen poder demostrar la capacitat que tenen per a deprendre’s els noms de tots el seus nous companyers d’enguany.

Despuix d’acabar el berenar i els jocs, es va demanar la presència a l’escenari del nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar, i dels delegats del sector, Amparo Castelló, Pepe Llloret i Inma Chuliá, encara que ya estava en l’escenari presentant, per a rebre a tots els representants infantils i entregar-lis un obsequi. També contarem en la presència de les Falleres Majors que estigueren acompanyant als seus infantils.

Des d’estes llínees, volem donar les gràcies a la Falla Bolseria Tros-Alt el que nos haja deixat un any més, i ya són molts, el seu Casal per a realisar el berenar i a tots els components de la directiva el seu treball i colaboració.

Ací teniu el restant de fotografies i anirem pujant més conforme nos vagen aplegant.

78Shares

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà.