Ahir, dissabte dia 21 de decembre a les 11:00 hores, Carla García i Pérez , Fallera Major Infantil de Valéncia 2020 i Consuelo Llobell i Frasquet, Fallera Major de Valéncia 2020, varen inaugurar junt al nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar i Valero, la IX EXPOSICIÓ D’ESBOSSOS de la nostra Agrupació.

Fotografies de Alejandro Vicent, directiu de l’AEPSF. Si utilises les seues fotografies, per favor, compartix esta informació.

Carla i Consuelo, FFMMV2020, inauguran l’Exposició en Javier Tebar, President de l’Agrupació.

L’acte va estar presentar per Rosa Vizcaino, component de la directiva de l’Agrupació.

Rosa Vizcaino, presentadora de l’acte.

Fent clic ací podeu vore els esbossos de les 12 comissions que pertanyen a l’Agrupació i els llenços que s’han expost.

Per a començar l’acte oficial, es va cridar a cada una de les comissions per a que pogueren rebre a les Falleres Majors de Valéncia per a explicar-les un poquet els monuments de cada comissió que el 15 de març omplirán els carrers de Valéncia i fer-se una foto en elles.

Ací teniu les fotografies de totes les falles que componen l’AEPSF:

Des d’ací, donem les gràcies a tota la directiva de l’Agrupació per tot el treball realisat per a poder fer realitat la IX Exposició d’Esbossos de les #Falles2020. Sense tots vosatres no haguera segut possible. ¡Gràcies!

Directiva de l’Agrupació EPSF

Ací podeu vore el restant de fotografies.

68Shares

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà.