(Valéncia, 16.02.20) El dumenge, va tindre lloc en l’Hotel Silken Porta de Valéncia, la Presentació del Llibret del Sector-Agrupació de l’any 2020. Enguany, celebrant el seu 25 Aniversari.

L’acte va estar dirigit per Rosa Vizcaíno, de la Falla Plaça del Pilar i component de la directiva de l’Agrupació i en la colaboración del nostre amic Rafa Martí.

Rosa Vizcaíno i Rafa Martí, els presentadors

Per a començar l’acte, es va rebre als màxims representants de les 12 comissions que formen la nostra Agrupació i com a invitats per motiu del 25 Aniversari del nostre Llibret del Sector-Agrupació, la Falla Pintor Domingo i Guillem de Castro.

Una volta que estaven tots en els seus llocs, li van donar la paraula al nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar i Valero, que va fer una menció a les persones que ya no estan entre nosatres i que varen formar part de la Penya La Gamba o varen ser Presidents de l’Agrupació.

Javier Tebar, president de l’Agrupació

Seguidament, es va emetre un vídeo per a presentar el Llibret del 25 Aniversari.

Al finalisar el vídeo, Rosa i Rafa, varen llegir l’artícul que podeu trobar en el Llibret d’enguany, com hem dit, el nº25, dedicat a la Penya La Gamba, un artícul en el que se’ls fa un menut pero mereixcut homenage per ser el germen de lo que hui en dia és la nostra Agrupació. Una volta havien acabat de llegir-ho, es va solicitar la presència en l’escenari de Javier Tebar, President de l’Agrupació, i dels delegats del Sector, Ampar Castelló i Pepe Lloret per a rebre als membres de la Penya la Gamba que varen assistir a l’acte.

D’esquerra a dreta els membres de la Penya la Gamba: Pepe Domínguez, Pepe Camany, Julián Martí, Manuel Andrés, Benjamín Forneli, Manuel Marina i Francisco Rochet

Despuix de despedir a La Penya la Gamba, en tota la sala en peu, es va rebre a tots els que han segut Presidents de l’Agrupació per a fer-lis entrega també del Llibret.

President de l’Agrupació. D’esquerra a dreta: Francisco Carbonell, Vicente Roig, Pepe Camany, Javier Tebar, Benjamín Forneli, Manuel Marina i Manuel A. Guitarte

Una volta que havíem rebut a tots els homenajats, es va passar a rebre a la Falla Pintor Domingo i Guillem de Castro, a la que se li havia invitat per a esta ocasió tan especial i, acte seguit, es va rebre a les 12 falles que pertanyen a l’Agrupació per a fer-lis entrega a totes del Llibret que s’acabava de presentar.

Per a finalisar, també es va rebre a tots els anuniants que havien acudit a l’acte. Ells són: Limpiezas Tatín, Amparo Fabra, Talleres Quart, ROA Indumentaria i El Vestidor Faller.

Per a acabar, tots junts interpretarem l’Himne Regional.

Des d’estes llínees volem donar les gràcies a la directiva, als anunciants i a tots els que han fet possible durant 25 anys que s’haja pogut realisar els Llibrets.

Per a vore el restant de fotografies, fes clic ací.

Per a vore el Llibret del 25 Aniversari, fes clic ací.

72Shares

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà.