(Valéncia, 6.06.2021): Hui, l’Agrupació El Pilar Sant Francesc ha tornat a reunir a les Falleres Majors y als Presidents despuix de molt de temps separats, per la pandèmia de la COVID-19, en un menjar de germanor per a tornar a prendre el contacte per a la pròxima celebració de les Falles 2021.

Despuix del menjar, les Falleres Majors han participat en un entretingut joc de paraules que ha organisat José Luis Cuenca, membre de la directiva de l’Agrupació, del que ¡tenim guanyadores! María Martín i Alujer, Fallera Major de la Falla Avinguda de l’Oest i Carla Juliá i Fernández, Fallera Major de la Falla Quart i Palomar.

A continuació, Javier Tebar i Valero, President de l’Agrupació El Pilar Sant Francesc, ha fet entrega a cada Fallera Major de la làmina commemorativa de les Falles 2020 de Carlos Corredera en nom de l’Agrupació.

Ací teniu el restant de les fotos del menjar.

29Shares

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *