El dumenge, dia 23 d’octubre de 2022, un any més i al Casal de la Falla Bolseria Tros-Alt, va tindre lloc el berenar per a que els màxims representants infantils de l’Agrupació de l’any 2023, per fi, es conegueren.

L’acte fou presentat per Inma Chuliá, de la directiva de l’Agrupació i fallera de la Falla Guillem de Castro-Triador i començà rebent a les Falleres Majors i Presidents Infantils de les distintes comissions. Elles i ells són:

Després del berenar, Amparo Gisbert i Patricia Cobacho, abdós membres de la directiva de l’Agrupació, Amparo, de la Falla Guillem Sorolla i Recaredo i Patricia, de la Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati, havien preparat un joc que consistia en anotar en un full una veritat i una mentira i pujava a l’escenari els representants d’una falla i els restants tenien que endevinar quina era veritat i quina era mentira.

Una volta estaven en l’escenari, el nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar, i els delegats del sector Amparo Castelló, Pepe Lloret i Inma Chulià, li entregaven a cada u d’ells i elles un regal.

Per a finalisar, el nostre President de l’Agrupació, Javier Tevar, va dir unes paraules i després tots junts, interpretarem l’himne regional.

Des d’estes llínees, volem donar les gràcies a la Falla Bolseria Tros-Alt per deixar-nos, un any més, i ya són molts, el seu Casal per a realisar el berenar i a tots els components de la directiva pel seu treball i colaboració.

Ací teniu el restant de fotografies de l’Agrupació realisades per Alejandro Vicent. Per favor, si compartixes, menciona a la font. ¡Gràcies!

113Shares

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *