(Valéncia, 28-02-2023) En el CCCC (Centre del Carmen de Cultura Contemporània) va tindre lloc a les 20:00 de la vesprada, la Presentació del Llibret de l’any 2023. Pots vore-ho en este enllaç Llibret AEPSF 2023. L’acte ho va presentar Inma Chulià, delegada del sector i membre de la directiva que és qui ha dissenyat i maquetat el Llibret.

Per a procedir en la Presentació del Llibret de l’Agrupació, es va rebre en la sala Goerlich II del CCCC als màxims representants d’este eixercici faller 2022-2023.

A continuació, se va fer una breu introducció al contingut del Llibret, que enguany està centrat en el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), de la mateixa manera que la portada del Llibret, fotografia de Juan R. Peiró, que correspon al Claustre Renancentista.

També contàrem en la presència de Donís Martín Albizua, que un any més, i ya són moltíssims, va realisar la poesia del Llibret que va dedicada a les nostres Falleres Majors i a la que va voler posar-li veu en esta Presentació.

Després de l’emotiva poesia de Donis (que se pot llegir en el Llibret en el Capítul 6, pàgina 82), se li va donar la paraula al nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar Valero.

Després del discurs de Javier, se va cridar a Amparo Castelló, delegada de sector que, junt a Javier, varen realisar l’entrega dels Llibrets als màxims representants de les Falles que conformen la nostra Agrupació.

Abans d’acabar en la Presentació del Llibret, se va realisar l’homenage a Miguel Marina Ferrero i, per a això, es va contar en la colaboració de Miguel Cortón, faller de la Falla Ribera-Convent Santa Clara i que va ser part de la directiva del Sector-Agrupació durant els anys que Miguel va estar al front de la mateixa.

Per a finalisar, es va interpretar l’himne regional i després es va realisar una foto de grup.

Totes les fotografies ací. Són de Nico Pradal, si les uses, menciona a la font.

En este enllaç podeu vore el vídeo de tota la Presentació del Llibret de l’Agrupació 2023 gràcies a Our Passion les Falles, que podeu trovar-les en Facebook, Instagram i Twitter. ¡Gràcies Per la vostra assisténcia!

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *