(Valencia, 15.05.2022) Este dumenge va tindre lloc en el Hotel Silken Porta de Valéncia, l’Exaltació de les Falleres Majors de l’any 2022. 

La despedida va escomençar una volta que aplegaren les components de la Cort d’Honor de les Falleres Majors de Valéncia, Carla Vicente i Alfonso, Carla Juliá i Fernández i María Albors i Calduch i després de l’arribada de les Falleres Majors de Valéncia, Nerea López i Maestre y Carmen Martín i Carbonell, que varen ser rebudes pel president de l’Agrupació, Javier Tebar, pels delegats del Sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret i per totes les Falleres Majors i presidents de l’any 2022.

Per a donar pas al menjar, primerament es va rebre a les Components de la Cort d’Honor de les Falleres Majors de Valéncia, Carla Vicente i Alfonso, Carla Juliá i Fernández i María Albors i Calduch  i, seguidament a les Falleres Majors de Valéncia, Nerea López i Maestre i Carmen Martín i Carbonell. Seguidament, es va procedir a rebre a lesFalleres Majors del 2022 de l’Agrupació.

Després del menjar, va escomençar l’acte protocolari que enguany va estar dirigir per Rafa Martí.

Abans de rebre de nou a les Falleres Majors del 2022, a les nostres components de les Corts d’Honor i a les Falleres Majors de Valéncia, es va emetre dos vídeos. El primer, anava dedicat a Carla Vicente, Carla Juliá i María Albors, va ser un breu recordatorio d’este fantàstic any.

El segon, anava dedicat a les nostres Falleres Majors del 2022 com a recordatori de lo que ha segut el seu regnat.

Acte seguit, es va cridar a peu d’escenari al president de l’Agrupació, Javier Tebar, i als Delegats de Sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret, per a que pogueren rebre a totes les nostres Falleres Majors de l’any 2022, les quals varen desfilar junt als seus presidents.

Una volta estigueren en l’escenari, es va procedir a homenagear a les nostres components de la Cort d’Honor de les Falleres Majors de Valéncia del nostre Sector per tot un any de dedicació al món de les Falles i per portar el nostre nom a lo més alt. Elles són: Carla Vicente i Alfonso, de la Falla Bolseria Tros-Alt, Carla Juliá i Fernández, de la Falla Quart i Palomar i María Albors i Calduch, de la Falla Plaça del Pilar.

Abans de rebre a les Falleres Majors de Valéncia, s’exaltà a les nostres Falleres Majors de l’any 2022 en un vers escrit per al Llibret de l’Agrupació del 2022 de Donís Martín I Albizua. Podeu llegir-ho ací en la pàgina 73 del Llibret d’enguany.

Després d’este moment tan emotiu es va rebre a la Fallera Major Infantil de Valéncia 2022, Nerea López i Maestre i a continuació, a la Fallera Mayor de Valéncia 2022, Carmen Martín i Carbonell. Abdós varen ser rebudes per nostre president d’Agrupació, Javier Tebar, i per nostres delegats de Sector Amparo Castelló i Pepe Lloret, a les que se li va rendir pleitesia imponent-li l’insígnia del nostre Sector-Agrupació i se’ls va dedicar unes paraules d’agraïment.

Per a finalisar l’acte protocolari, es va interpretar l’himne regional i, seguidament, se va despedir a les Falleres Majors de Valéncia, Nerea i Carmen i a totes les Falleres Majors de totes les falles de l’Agrupació en un fort aplaudiment.

Fotos, fotos i més fotos

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *