El divendres, 8 de juliol de 2022 a les 22:00 hores, en els Jardins del Palau Sud, va tindre lloc la Preselecció del Sector El Pilar Sant Francesc.

La nit va estar dirigida per Nora Ruiz i Montalt , de la Falla Ribera-Convent Santa Clara i per Patricia Cobacho i Juan, de la Falla San Vicent-Periodiste Azzati, abdós preseleccionades en la preselecció de l’any 2022.

Foto: Fotofilmax fotógrafos

L’acte va donar començ en la desfilada de la Cort d’Honor i la Fallera Major Infantil de Valéncia 2022, Nerea López i Maestre. Entre elles estava Carla Vicente i Alfonso de la Falla Bolseria Tros-Alt que tornava de nou al seu sector i a la seua falla i que va ser rebuda en el carinyo de tots els presents.

A continuació, va escomençar la Preselecció 2023 en una primera desfilada per a trencar el gèl de les candidates infantils i majors juntes. Despuix d’acabar la primera desfilada, primer va ser la tanda de les candidates infantils i acte seguit la tanda de les candidates majors.

Després d’acabar la desfilada, el jurat es va anar per a arribar a un veredicte i reberem a les candidates pel seu nom i per orde de Falla.

Quan varen acabar de desfilar i va aplegar el jurat en el veredicte de la nit, reberem a la Fallera Major de Valéncia, Carmen Martín i Carbonell i a la seua Cort d’Honor, entre les que estaven Carla Juliá i Fernández de la Falla Quart i Palomar i María Albors i Calduch de la Falla Plaça del Pilar, que tornaven al seu sector i a les seues respectives falles i que varen ser rebudes en tot el carinyo. Carmen, FMV2022, va ser l’encarregada de donar llectura al veredicte del jurat.

Infantils

  • Maria Elena Blanquer i Muñoz de la Falla Ribera-Convent Santa Clara.
  • Lara Vizcaíno i Moreno de la Falla Plaça del Pilar.
  • Ángels Domingo i Sarrión de la Falla Bolseria Tros-Alt.

Majors

  • Amanda M. Esqueta i Navalón de la Falla Guillem de Castro-Triador.
  • Mari Carmen Mora i Real de la Falla Plaça del Pilar.
  • Eva María Martí i García de la Falla Ribera-Convent Santa Clara.

Fotos, fotos i més fotos….. Si compartixes, menciona al fotógraf tal i com posa en la foto. ¡Gràcies! Anirem pujant més fotos conforme nos vagen passant.

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *