Totes les fotografies són de NICO PRADAL, de la Falla Peu de la Creu-En Joan de Vilarrasa. Si les utilises, per favor, compartix esta informació. ¡Gràcies!

El dumenge dia 11 de decembre de 2022 a les 11:30 hores, Paula Nieto I Medina, Fallera Major Infantil de Valéncia, va inaugurar junt al nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar i Valero, l’XI PRESENTACIÓ D’ESBOSSOS de la nostra Agrupació.

L’acte va ser presentat per Patricia Gandia i Rosa Vizcaíno, components de la directiva de l’Agrupació i falleres de la Falla Plaça del Pilar.

La Presentació d’Esbossos, va escomençar una volta que va aplegar la Fallera Major Infantil de Valéncia, Paula Nieto Medina i la seua Cort d’Honor. Entre les que estaven Lara Vizcaino i Moreno de la Falla Plaça del Pilar i María Elena Blanquer i Muñoz de la Falla Ribera-Convent Santa Clara “Telefònica”, abdós del nostre Sector i Agrupació.

Pero abans de rebre a la Fallera Major Infantil de Valéncia i a la seua Cort d’Honor, el nostre president, Javier Tebar i Valero, junt als Delegats de Sector, Inma Chuliá i Pepe Lloret, varen tindre l’honor de rebre als màxims representants de cada una de les falles que componen l’Agrupació, per a que pogueren posar junt al seu llenç i estandart i aixina poder rebre a Paula Nieto i Medina i a la seua Cort d’Honor i explicar en qué consistixen les falles que cada comissió plantarà del 15 al 19 de març en la seua demarcació i fer-se una foto en elles.

Després de rebre a cada falla, com hem alvançat abans, vàrem tindre el plaer de contar en la presència de la Fallera Major Infantil de Valéncia, Paula Nieto i Medina i la seua Cort d’Honor, que també varen ser rebudes pel nostre President de l’Agrupació, Javier i, pels nostres Delegats de Sector, Inma i Pepe.

Abans d’inaugurar la XI Presentació d’Esbossos, Javier Tebar, president de l’Agrupació, es va dirigir a tots els presents i va agrair a totes les falles l’esforç que fan any rere any per plantar i seguir en una història centenària en la seua majoria. També es va dirigir als màxims representants de cada comissió i els va instar a que gogen al màxim i que la directiva de l’Agrupació farà tot lo possible per a que ho conseguixquen. Aixina mateix, va agrair la presència de la Fallera Major Infantil de Valéncia i de la seua Cort d’Honor, en especial carinyo, a Lara Vizcaino Moreno i Mª Elena Blanque Muñozr, com a components d’este Sector i Agrupació.

Ací teniu les fotografies de les 12 falles junt a Paula Nieto i Medina, Fallera Mayor Infantil de Valéncia:

Fent clic ací podreu vore els esbossos de les 12 comissions que componen l’Agrupació i els llenços que s’han expost.

Ací podeu vore el restant de fotografies de l’XI Presentació d’Esbossos de NICO PRADAL.

Des d’estes llínees, volem agrair el treball de tota la Directiva de l’Agrupació per poder portar a terme este acte que esperem que fora del gust de tots els presents. ¡Gràcies per vindre!

Deixa un comentari

La direcció electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats en *