(Valéncia, 6.10.2024) El dumenge, com ya és tradició, en el Casal de la Falla Bolseria Tros-Alt, va tindre lloc la berena per a que es conegueren els màxims representants infantils de l’Agrupació de l’any 2025.

L’acte va escomençar rebent a les Falleres Majors Infantils i Presidents Infantils de les distintes comissions, que varen ser rebuts pel president de l’Agrupació, Pepelipe Villanueva i pels Delegats del Sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret, que els varen fer entrega d’uns peluchos, que esperem que siguen les mascotes d’enguany i, d’un chicotet detall en nom de l’Agrupació.

Una volta estaven tots en la mesa, berenaren i després, se’ls va fer uns jocs per a que aixina pogueren conéixer-se una miqueta millor.

En la berena, també contarem en l’assistència de les Falleres Majors d’enguany que varen voler acompanyar als seus màxims representants infantils i passar una vesprada molt divertida en elles i ells.

Moltes gràcies a tots els que varen fer possible que es realisara este acte per als nostres representants infantils, sense dubte, el futur de la festa.

Fotos, fotos i més fotos ací (📸 Laura Ponce, directiva AEPSF i fallera de Quart i Palomar, si compartixes menciona la font. ¡Gràcies!)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights